Modrić: Ništa ne može da promeni odnos između mene i Reala

Modrić ne dotiču priče da slabije igra jer zna da igra "na maksimumu"

21.02.2023. 08:30
  • Podeli:
modric-reuters-1667427913528.webp Foto: Reuters

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić izjavio je da želi da ostane u španskom kllubu i potpiše novi ugovor.

Modrić je rekao da ga ne dotiču priče da slabije igra jer zna da igra "na maksimumu".

“Isto je kao i prošle godine u ovo vreme. Nisam još razgovarao sa klubom oko produžetka saradnje. Miran sam što se toga tiče. Ova pitanja postaju pomalo dosadna jer uvek odgovorim da se dobro osećam i da želim da nastavim da igram za Real Madrid", rekao je Modrić.

Dodao je da će pričati sa klubom, ali da moram da zasluži novi ugovor, a ne da ga tek tako dobije. 

"Nikada mi ništa nije poklonjeno. Želim da nastavim ovu priču svojim zaslugama, a ne zbog istorije koju smo pisali ovde. Ništa ne može da promeni odnos između mene i Reala. Ovo je klub mog života i to niko ne može da mi oduzme”, zaključio je Modrić.

Fudbaleri Real Madrida sutra od 21 sati gostuju ekipi Liverpula u utakmici osmine finala Lige šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()