Modrić veruje u svoj tim: Možemo da napravimo nešto veliko

U prvom meču Hrvati će se sastati sa Špancima

14.06.2024. 22:35
  • Podeli:
Luka Modric šake_Reuters-639e01a57d48a.webp Foto: Reuters

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ima drugo i treće mesto na prethodna dva velika takmičenja, a kapiten Luka Modrić veruje da njegova selekcija konačno može da napravi i veliki rezultat na Evropskim prvenstvima.

On veruje u svoju ekipu koja u subotu igra meč prvog kola protiv Španije.

„Radujemo se utakmici sa Španijom. Igrali smo već nekoliko puta sa njima. Znamo da će detalji odlučivati. Moraćemo da pazimo na sve te detalje. Ne dosadi nikada igrati tako velike utakmice", kazao je fudbaler Real Madrida i dodao:

"Mi smo ovde da bismo napravili veliki rezultat. Poslednjih nekoliko godina, kroz Svetsko prvenstvo i Ligu nacija pokazali smo da pripadamo samom vrhu. Na Evropskim prvenstvima nam je falio taj jedan korak više. Verujemo i puni smo samopouzdanja i nadam se da možemo postići nešto veliko".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()