Mojes sportski napustio Srbiju: TSC je zaslužio bod

Gledao sam meč sa Partizanom, mislim da su i protiv nas ponovili neke dobre stvari, kaže trener Vest Hema

01.12.2023. 09:20
  • Podeli:
Čukarićki Vest Hem-656996fdee6b1.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Nekadašnji trener Mančester junajteda, danas menadžer Vest Hema, Dejvid Mojes, posle meča sa TSC u Bačkoj Topoli sve vidi baš kako je i bilo. Sportski priznaje da je domaćin bio na visini zadatka i da možda nije fer što je ostao bez bodova u 5. kolu Lige Evrope.  

"Rezultat je verovatno nezaslužen, TSC je zaslužio remi, ali ovo je fudbal. Nismo imali mnogo prilika. Dopustili smo protivniku neke šanse i na kraju nije možda fer rezultat. Dve godine smo već u tome, igramo Evropu i opet smo pobedili", rekao je Mojes.

Nije štedeo reči hvale za domaćina trener engleskog tima.

"TSC je zaista igrao dobro i pobedom tokom vikenda mu je dala dodatno samopozdanje. Zapravo mislim da je njihov stil bio sličan kao u prethodnoj utakmici. Gledao sam meč sa Partizanom, mislim da su ponovili neke stvari. Dobrom odbranom nam nisu dozvolili previše prilika. Uvek je važno dati gol i nekada nije loše kada dođe kasno. I protiv Barnlija smo dali gol u toj fazi utakmice, ali na kraju ste uvek srećni kada postignete pogodak".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()