Muke za Piksija pred mečeve sa Rusijom i Kiprom: Ilić povredio koleno, sledi duža pauza

Srpski fudbaler je povrećen već u 9. minutu prvenstvenog duela protiv Fiorentine

03.03.2024. 08:24
  • Podeli:
ivan ilić, fk torino - 2 mart 2024 - profimedia-65e423ab8f9cd.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Ivan Ilić povredio je koleno leve noge u utakmici njegovog Torina i Fjorentine (0:0). Ilić (22) se povredio već u 9. minutu posle starta igrača Fiorentine Kristijana Biragija

Srpski fudbaler je ostao na travi, a zatim je morao da napusti igru.

Kako su preneli italijanski mediji, reč je o uganuću kolena zbog kojeg će sigurno Ilić morati duže da pauzira.

Izvesno je da neće biti na raspolaganju selektoru Srbije Draganu Stojkoviću za prijateljske mečeve protiv Rusije i Kipra, koji su na programu krajem marta. 

Koliko će tačno Ilić pauzirati znaće se posle pregleda magnetnom rezonancom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()