Murinjo razočaran: Žao mi je što je jedan neprofesionalac izdao trud ekipe

Rekao sam jednom igraču da u januaru mora da pronađe novi klub, stav je trenera Rome posle meča sa Sasuolom

10.11.2022. 12:32
  • Podeli:
zoze-murinjo-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Fudbaleri Rome gostovali su Sasuolu u utakmici 14. kola italijanske Serije A te odigrali egal - 1:1.

Ekipa Žozea Murinja povela je u 80. minuti golom Tamija Abrahama, a konačnih 1:1 postavio je Andrea Pinamonti pet minuta kasnije. Portugalac na klupi Rome bio je vrlo ljut nakon susreta zbog nezalaganja jednog svog igrača.

"Rekao sam mu da u januaru mora da pronađe novi klub. Žao mi je što je jedan neprofesionalac izdao trud ekipe. Nisam ovako govorio o Rodžeru Ibanezu nakon Lacija jer su greške sastavni deo igre, a njegov stav nikad nije bio problematičan", rekao je Mourinjo pa dodao:

"Neprofesionalan stav nije pošten prema saigračima i to me razočarava. Imao sam 16 igrača na terenu u utakmici protiv Sasuola i svideo mi se stav njih 15. Ovom preostalom sam poručio da ponašanje koje je pokazao nikad više ne želim da vidim".

Trener Rome nije želeo da otkrije o kom se igraču radi, ali "Koriere delo sport"  Rik Karsdorp, Holanđanin koji je u igru ušao u 65. minuti kao zamena za Zekija Celika. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()