Murinjo udario na Osimena: "Ne možeš se tako ponašati"

Njih dvojica se odlično poznaju

13.09.2024. 17:40
  • Podeli:
Žoze Murinjo-65ad152705f3d.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia, File/Tanjug

Trener Fenerbahčea, Žoze Murinjo  govorio je o Viktoru Osimenu napadaču koji je ovog leta stigao na pozajmicu u Galatasaraj.

Njih dvojica se odlično poznaju, igrali su jedan protiv drugog u Seriji A.

"Osimen je fantastičan igrač. Da sam u klubu koji može da isplati obeštećenje od 70-75 miliona evra, kupio bih ga. On je odličan igrač, ali sada dolazi u drugačije okruženje. Galatasaraj je dobio strašnog fudbalera", rekao je Murinjo pa nastavio

"Nemam problem sa Viktorom, zapravo smo u jako dobrim odnosima. Svaki put kada igram protiv njega, razgovaram sa njim jer mi se ne sviđa kako se ponaša. Prelako pada, razgovarao sam sa njim o tome na poslednjoj utakmici Roma – Napoli".

Rekao sam mu:

"Ti si jedan od dvojice najboljih afričkih fudbalera. Ti i Salah. ‘ Ne može tako da se ponaša. Previše se baca i to je moj problem sa njim. Međutim, posle deset minuta smo u dobrom odnosu. Njegovo dolazak je odličan za Galatasaraj i tursku ligu", zaključio je Murinjo.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()