Murinju nije pravo igranje sa transferima: Nije da sam ljubomoran, ali nije fer

Klub iz Rima nema finansije poput Mančester junajteda

15.12.2023. 13:38
  • Podeli:
profimedia-0740863089 Žoze Murinjo-63a57ec5d0bfa.webp Foto: Profimedia

Trener Rome Žoze Murinjo ne uživa u aktuelnoj sezoni. Njemu i njegovim igračima ne ide baš ni na jednom frontu, a u klubu iz Rima nema ni novca za "bacanje" na zvučna pojačanja. 

Nije ni čudo što u takvim okolnostima Portugalac, čiji se glas uvek daleko čuje, ističe da nije fer da drugi kupuju i brzo se predomišljaju igrače srednje klase. 

"Nije da sam ljubomoran, ali Mančester siti je platio 80 miliona evra za Kalvina Filipsa i sada je Pep rekao da bi bilo bolje za njega da ode. Dakle, on će otići i oni će uzeti nekog drugog. Naša i njihova stvarnost je veoma različita. Nije nam lako da potpišemo jednog igrača, a kamo li da ga uzmemo i pustimo ga da ode", objasnio je Murinjo razlike, koje ga nerviraju u fudbalu, na konkretnom primeru.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()