Na mukama Real i Engleska: Belingem propušta mečeve La Lige, Lige šampiona i reprezentacjie

Belingem se na listi povređenih pridružuio Eduardu Kamavingi i Davidu Alabi

23.08.2024. 15:23
  • Podeli:
džud belingem, 15 avg 2024 - profimedia-0898885623-66c88b9c91ea0.webp Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Džud Belingem povredio je stopalo na današnjem treningu Real Madrida i pauziraće najmanje četiri nedelje, prenosi Marka.

Kako se navodi, izvesno će propustiti duele sa Valjadolidom, Las Palmasom, Betisom i Sosijedadom, start Lige šampiona, kao i mečeve Engleske u Ligi nacija protiv Irske i Finske.

Belingem se na listi povređenih pridružuio Eduardu Kamavingi i Davidu Alabi.

Njegov izostanak biće prilika da veću minutažu dobije mladi turski reprezentativac Arda Guler.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()