Nađ nakon smene: Novom treneru želim mnogo sreće, Partizan je naša kuća

Nađ će ostati u klubu na drugim radnim zadacima

07.06.2024. 17:35
  • Podeli:
albert nađ, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6624191986269.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Doskorašnji trener fudbalera Partizana Albert Nađ izjavio je danas da novom treneru tog kluba želi mnogo sreće u sledećoj sezoni.

Partizan se danas zahvalio Albertu Nađu na dosadašnjem angažmanu kao šefu stručnog štaba prvog tima.

Navedeno je da će Nađ ostati u klubu na drugim radnim zadacima na kojima će biti angažovan u narednom periodu.

"Moja ljubav prema klubu kao istinskog partizanovca je poznata od malih nogu i ni u jednom trenutku se ne dovodi u pitanje ni po prestanku angažmana. Za mene je Partizan iznad svih nas i uvek mu želim da osvaja titule i izbori najbolje plasmane u Evropi. Novom treneru želim puno sreće u borbi za titulu, odnosno na tri fronta koja ih očekuju ove sezone. Za svaku novu pobedu i trofej, biću puna srca uz klub, kao i do sada", izjavio je Nađ za klupski sajt.

Nađ je ove sezone sa Partizanom osvojio drugo mesto u Superligi Srbije pa će tako "crno-beli" posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()