Nađ posle "večitog derbija": Nikad ne napuštam bojno polje, čim sam došao znači da sam dobro

Trener Partizana se osvrnuo na zdravstvene probleme koje je imao pre meča

20.04.2024. 21:37
  • Podeli:
albert nađ, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6624191986269.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Želim da čestitam Zvezdi na pobedi, mislim da je bio interesantan derbi. Zvezda je iskoristila svoje šanse, mi u određenim momentima nismo bili koncentrisani. Ovo je za mene daleka prošlost, sreda je blizu, spremamo se za sledeću utakmicu", rekao je pomoćni trener fudbalera Partizana Albert Nađ posle poraza od Crvene zvezde (3:2).

Nađ je vodio utakmicu umesto suspendovanog Igora Duljaja, a neposredno pred meč završio je u Urgentnom centru, ali se vratio na vreme za.

"Čim sam ovde, onda sam dobro. Imao sam tu situaciju sa, medicinski da kažem, kamenom u bubregu koji mi je krenuo. Sada da govorim o ljubavi prema Partizanu, suvišno je. Da li je to njima bio motiv? Pružili su svoj maksimum. Na kraju to nije bilo dovoljno da ostanemo neporaženi", istakao je Nađ na konferenciji za medije i dodao da ne zna za saopštenje kluba da se razmišlja hoće li igrati Kup nezadovoljni suđenjem.

"Ne znam šta da kažem. Mi smo treneri i igrači. Uprava je druga stvar. Nisam ni znao da je izdato saopštenje", rekao je Nađ.

Na pitanje da li je čuo skandiranje navijača da napuste teren bio je jasan.

"Nikad ne napuštam bojno polje. Sudija? Mislim da preterujete sa tim. Ne interesuje me. Izgubili smo derbi", istakao je Nađ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()