Najavljen tinejdžer u selekciji Kameruna: Pogledajte kako izgleda sa 17 godina

Svi zajedno idu na Afrički kup nacija

30.12.2023. 14:14
  • Podeli:
fudbal, fudbalska lopta, gol, mreža - profimedia-655e3e8da5854.webp Foto: Profimedia

Natan Douala, anonimni fudbaler još anonimnije kamerunske ekipe Viktorija Junajted, postao je globalni hit, ali ne zbog svojih umeća na zelenom terenu.

Naime, Fudbalski savez Kameruna je nakon objave selektora Rigoberta Songa da spomenutog igrača vodi na Afrički kup nacija, kontinentalno prvenstvo koje počinje u januaru, napisao da je Douala, koji do sada nema nijedan nastup za seniorsku selekciju, rođen 2006. godine.

Douala je tada postao viralan. Tačnije, snimci i fotografije na kojima je on jer se nikako ne čini da ima godina koliko tvrdi da ima. Na društvenim mrežama šire se njegove slike i u nepopulatne komentari o navodnom tinejdžeru.

Tako se pre početka prvenstva Afrike pojavilo ono što ga inače karakteriše, a to su kontroverze i skandali. Ovaj je bizaran jer nema granica po pitanju godina za nastup igrača na takmičenju, pa nikome nije jasno zašto bi neko lažirao godinu rođenja ovog igrača. 

Kamerunci pak hvale savez i predsednika Samuela Etoa zato što daju priliku "mladim draguljima" poput Douale.

Kamerun je inače bronzani sa zadnjeg prvenstva Afrike i jedan je od favorita na onom koje počinje 13. januara. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()