Najtraženiji srpski igrač na fudbalskom tržištu: Kežman otkrio koliko ponuda ima Sergej

I on može u Saudijsku Arabiju

24.06.2023. 18:56
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić foto Tanjug:Fabrizio Corradetti:LaPresse via AP-64739d74b75e8.webp Foto: Tanjug/Fabrizio Corradetti/LaPresse via AP

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić gotovo da je svakog leta jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom tržištu.

Vezista Lacija bio je na meti mnogih klubova tokom godina, a sada je njegov agent Mateja Kežman otkrio da on ima nekoliko ponuda i iz Saudijske Arabije.

"Postoji veliko interesovanje za dolazak Sergeja u Saudijsku Arabiju, ali trenutno imamo druge opcije. Da li to znači da neće igrati u Saudijskoj Arabiji u narednoj sezoni? Videćemo, u životu nikad ne znaš šta budućnost drži za tebe", rekao je Kežman za "365Scores Arabija".

Sergej je za Lacio odigrao čak 341 utakmicu, nosio je nekoliko puta kapitensku traku, postigao je 69 golova i zabeležio 59 asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()