Nakon objave Piksijevog spiska: Ilić strelac za Torino u pobedi nad Milanom

Torino je deveti na tabeli italijanske Serije A

19.05.2024. 12:50
  • Podeli:
ivan ilic  Antonio AhelATAImages-6649d603f414f.webp Foto: Antonio AhelATAImages

U utakmici 37. kola Serije A, fudbaleri Torina savladali su Milan rezultatom 3:1. Juče je bio sjajan dan za bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ivana Ilića. Njega je selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi uvrstio na spisak reprezentativaca na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Par sati nakon toga,  on je postigao gol za Torino, u 40. minutu meča. Vanja Milinković-Savić branio je ceo meč, a pogodak je primio iz penala koji je realizovao Ismael Benaser u 55. minutu.

Strelci za Torino bili su još Duvan Zapata u 26. i Rikardo Rodrigez u 46. minutu. Za Milan je ceo meč odigrao Luka Jović, ali nije se upisao u strelce.

Torino je deveti na tabeli sa 53 boda, a Milan drugi sa 74, čak 18 manje od šampiona Intera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()