Nakon poraza Hrvatske: Javor iz Ivanjice objavio fotografiju koja je zasmejala sve

Šok za Hrvate u poslednjim momentima meča

24.06.2024. 23:40
  • Podeli:
hrvatska italija AP PhotoEbrahim Noroozi-6679cfc396b53.webp Foto: AP PhotoEbrahim Noroozi

Večeras su svi pratili utakmicu Italije i Hrvatske, koja je bila jako važna i za fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja se nadala da Azuri neće izgubiti zbog kalkulacija i nade da i sa remijem sa Danskom možemo dalje. 

Takođe, Španci su dobili Albance i ispunili prvi deo slagalice, dok je Italija uspela da u 97. minutu preko Zakanjija realizuje drugi deo i tako obraduje Orlove.

Fudbalski klub Javor iz Ivanjice, društvenim mrežama uspeo je da nasmeje sve svoje pratioce, koji su podelili njihovu objavu nakon gola Zakanjija.

Oni su stavili čuvenu fotografiju jedne starije gospođe sa kiselim osmehom dok se iza nje nalazi groblje sa komentarom "jako sam žalosna".

Ovaj potez zasmejao je sve njihove pratioce koji su brzinom svetlosti delili ovu fotografiju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()