Našli rešenje za Sautgejta: Li Karsli imenovan za privremenog selektora fudbalske reprezentacije Engleske

Karsli je od 2021. godine bio selektor mlade reprezentacije Engleske, sa kojom je prošle godine postao prvak Evrope

09.08.2024. 17:07
  • Podeli:
li karsli-66b62e9a2d96e.webp Foto: Reuters

Doskorašnji selektor mlade reprezentacije Engleske Li Karsli imenovan je danas za privremenog selektora A reprezentacije Engleske, saopštio je danas Fudbalski savez vicešampiona Evrope. 

Karsli (50) je imenovan kao privremeno rešenje posle odlaska Gareta Sautgejta koji je podneo ostavku posle poraza u finalu Evropskog prvenstva od Španije pošto na četvrtom uzastopnom velikom takmičenju nije uspeo da osvoji pehar sa jednom od najjačih generacija u istoriji engleskog fudbala. 

Kako je saopšteno na sajtu FS Engleske, Karsli će voditi ekipu na šest mečeva Lige nacija posle čega će biti doneta odluka o eventualnom nastavku saradnje. Engleska će u Ligi nacija B, grupa 2, igrati protiv Republike Irske, Finske i Grčke. Prvi meč sa klupe Karsli će voditi 7. septembra u Dablinu protiv Republike Irske. 

Karsli je od 2021. godine bio selektor mlade reprezentacije Engleske, sa kojom je prošle godine postao prvak Evrope. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()