Nastavak Superlige doneo uzbuđenja: Preokret i penal u nadoknadi vremena za remi Pazaraca

Novi Pazar je ostao peti na tabeli

10.02.2024. 16:15
  • Podeli:
adem ljajić fk novi pazar foto Elmedin HajrovicATAImages-657629306c0bf.webp Foto: Elmedin Hajrovic/ATA Images

Fudbaleri Železničara i Novog Pazara odigrali su nerešeno 2:2 u meču 20. kola Superlige Srbije. 

Fudbaler Železničara Aleksandar Đorđević je doveo domaće u vođstvo u osmom minutu, a izjednačio je Nikola Karaklajić u 28. minutu, na asistenciju Adema Ljajića, koji je samo tri minuta kasnije morao da napusti igru zbog povrede.

Lazar Romanić je u 45. minutu vratio vođstvo domaćinu, a konačni rezultat postavio je rezervista Sejduba Suma koji je u 90+4. minutu sa penala  za postigao gol i doneo bod gostima.

Železničar je sad 14. na tabeli sa 19 bodova, a Novi Pazar je ostao peti sa 30.

U narednom kolu Železničar gostuje Čukaričkom, dok će Novi Pazar bez pomoći navijača dočekati Crvenu zvezdu. 

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()