Nastavlja se šampionska trka: Partizan čeka Napredak, Zvezda putuje u Niš

Vodeći su crno-beli sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala

Autor: Web UNA Srbija
12.03.2024. 12:00
  • Podeli:
večiti derbi, fk crvena zvezda, fk partizan - 9 mart 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages (3)-65ec9c0c78e6d.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Završen je još jedan večiti derbi, utisci su se slegli, nema puno vremena za slavlja i tugovanja pošto se pohod na šampionat nastavlja. Večiti utakmice igraju u sredu, prvo fudbaleri Partizana u meču 25. kola Superlige od 16:55 sati dočekuju Napedak, a potom Crvena zvezda ide na megdan Radničkom u Nišu u 19 časova, dok TSC u utorak u 14 na "TSC Areni" igra sa ekipom Mladosti iz Lučana.

U utorak, 12. marta od 16 sati na programu su dva meča - fudbaleri Čukaričkog na Banom brdu dočekuju subotički Spartak, dok Voždovac putuje Novi Pazar.

Ostali mečevi koji su na programu u utorak su:  Javor - Radnik (18.00) i IMT - Vojvodina (20.00)

U sredu, 13. marta, pored večitih, na teren će od 14 sati i fudbari Radničkog 1923 koji u Kragujevcu dočekuju Železničar.


Na čelu tabele su se večiti osamostalili, vodeći je Partizan sa 60 bodova, pomno prati Crvena zvezda sa 59. Potom sledi TSC koji samouvereno drži treću poziciju sa 47. Velika je borba za četvrto mesto pošto je razlika pet timova svega četiri poena - Čukarički 38, Radnički Kragujevac 38, Mladost Lučani 36, Novi Pazar 34, Vojvodina 34.

Slede Spartak sa 30, Napredak 29, Voždovac 28, IMT 24, Radnički Niš 23, Javor 22, Železničar 12, Radnik 14.

Standings provided by Sofascore

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()