Nastavlja se Superliga Srbije: Zvezda čeka Napredak, Partizan gostuje OFK Beogradu

Prvo mesto na tabeli domaćeg prvenstva drže crveno-beli

12.09.2024. 09:45
  • Podeli:
crvena zvezda marko đoković tanjug-66d0139c3be2d.webp Foto: Marko Đoković Tanjug

U naredna četiri dana biće odigrani mečevi osmog kola fudbalske Superlige Srbije. 

Prvi meč osmog kola SLS biće odigran sutra od 19 časova u Subotici, a sastaće se Spartak i IMT.

Fudbaleri Vojvodine će u subotu od 18 časova na stadionu "Karađorđe" dočekati Železničar. Fudbaleri Crvene zvezde će se dva sata kasnije na stadionu "Rajko Mitić" sastati sa Napretkom, dok će u isto vreme u Lučanima igrati Mladost i kragujevački Radnički.

Novi Pazar će u nedelju od 17 časova na svom terenu dočekati Čukarički. Fudbaleri OFK Beograda će od 19 sati u Zaječaru igrati sa Partizanom, a u isto vreme u Bačkoj Palanci sastaće se Tekstilac i TSC.

Poslednji meč osmog kola SLS na programu je u ponedeljak, 16. septembra kada će Jedinstvo Ub na svom terenu od 20 časova dočekati niški Radnički.

 Prvo mesto na tabeli SLS drži Crvena zvezda sa 16 bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()