Natho pred derbi: Pobedom protiv Zvezde vraćamo se na pravi put

Među nama nema iznenađenja, dobro se poznajemo, kaže izraelski fudbaler

25.04.2023. 11:38
  • Podeli:
Bibibas Natho-63c1511ccf54f.webp Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Bibras Natho izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da njegova ekipa dobrim rezultatom može da se vrati na pravi put, prenosi "Sportski žurnal".

Fudbaleri Partizana dočekuju u sredu, od 18.30 časova, pred praznim tribinama svog stadiona u Humskoj ekipu Crvene zvezde u 2. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

"Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobeda u najvećem meču u srpskom fudbalu je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspeh“, izjavio je Natko.

Osvrnuo se izraelski fudbaler na kvalitete protivnika.

"Oba tima veoma se dobro poznaju i neće biti velikih iznenađenja. Derbi odlučuju sitnice. Greške moramo da svedemo na minimum kako bismo slavili. Teška vremena prouzrokovana negativnim rezultatima nas prate, ali na večitom derbiju nema pravila. Nadam se da će sreća biti na našoj strani", zaključio je Natko.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()