Natho preplavljen emocijama: To je horor film, kako da objasnim deci

Svuda samo krv, sve je noćna mora, kaže igrač Partizana o zbivanjima u Izraelu

08.10.2023. 12:47
  • Podeli:
Bibras Natho-6522884a4b9ec.webp Foto: Profimedia

U danu kada je igrao utakmicu Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana fudbaler Partizana, miljenik publike, Bibras Natho je saznao vesti iz domovine - stravičan napad Hamasa na Izrael i brutalno nasilništvo nad njegovim zemljacima. 

Odlučio je da igra i da na trenutak raščisti glavu od crnih misli, tuge i užasa. Njegova porodica je sa njim u Beogradu, ali mu je familija u Izraelu. 

"To je horor film. Ne znam šta da kažem, šok je što ne znamo šta se dešava. Svuda samo krv, to je noćna mora iz koje ne znamo kako da izađemo. Pre utakmice sam osećao da ću biti strelac, ima takvih dana... Posle penala nisam znao šta da radim, bio sam preplavljen emocijama, bilo mi je čudno. Pre utakmice sam razmišljao da li uopšte treba da igram", kaže Natho, a prenosi "Izrael Hajom".

Duljaj pun razumevanja

Trener Igor Duljaj je, kaže Natho, imao razumevanja u kakvom je stanju i dao mu priliku da sam odluči da li će na teren.

"Trener mi je rekao da u svakom momentu mogu da kažem šta sam odlučio. Isključio sam se koliko god je bilo moguće i odlučio da igram", rekao je igrač Partizana, koji je posle meča Superlige na Instagram objavio poruku: 

"Kako da objasnim sinovima zbog čega ne slavim gol?". 

Šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj je posle meča sa Mladošću zahvalio Nathu jer se žrtvovao za tim.

"Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije. Porodica mu je okej, pričali smo", istakao je Duljaj posle duela sa timom iz Lučana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()