Navijači Intera: Juče, danas, zauvek Dejan je jedan od nas

Koliko vole Stankovića u Interu pokazali su navijači kada je na stadion "Đuzepe Meaca" stigao kao trener protivničkog tima

30.10.2022. 08:31
  • Podeli:
Dejan Stanković_Tanjug-1667075873984.webp Foto: Tanjug

Trener Dejan Stanković imao je toplu dobrodošlicu na stadionu "Đuzepe Meaca" od strane navijača Intera, na utakmici koju je došao da igra predvodeći, kao trener, Sampdoriju

Na tribinama, u kopu navijača Intera, pojavio se transparent sa porukom:

"Juče, danas i zauvek, Dejan, jedan je od nas".

Srpski trener je, tokom svoje igračke karijere, ostavio dubok trag u klubu iz Milana i verna publika nero-azura mu to nikada ne zaboravlja. Posebno pamte sezonu 2009./2010. u kojoj je Inter uzeo tripletu.

Stanković se na početku meča zahvalio pristalicama nekadašnjeg kluba na toplom dočeku, a onda se okrenuo poslu i sve vreme proveo na nogama uz aut liniju.

Ovog puta trener Sampdorije nije uspeo da iznenadi favorita. Od početka do kraja Inter je bio bolji, a golove su nanizali Varna, Barila i Korea koji su sa ova tri boda odveli ekipu, sa osmog, na četvrto mesto tabele italijanskog prvenstva.

Sa druge strane, Sampdorija ima čemu da se nada jer ima šansi da ostvari cilj - pomeranje sa dna tabele i spas od ispadanja iz Serije A. Od kada je Stanković preuzeo tim osvojena su četiri, od šest, bodova, i izboren plasman u osminu finala Kupa Italije.

Sledeća prilika za novom pobedom je u sledećem kolu protiv Fjorentine.

Srpski trener je, tokom svoje igračke karijere, ostavio dubok trag u klubu iz Milana i verna publika nero-azura mu to nikada ne zaboravlja. Posebno pamte sezonu 2009./2010. u kojoj je Inter uzeo tripletu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()