Navijači Junajteda slave Nemanju Vidića: "Ovakvog čoveka ste se odrekli jeftini šibicari"

Predsednik Udruženja profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" je objavio snimak o kapitenu "Đavola"

16.03.2023. 14:57
  • Podeli:
Nemanja Vidić_Profimedia-63c306d564485.webp Foto: Profimedia

Mirko Poledica, predsednik Udruženja profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, objavio je video snimak kada su se navijači engleskih Crvenih đavola poklonili Nemanji Vidiću u trenutku kada je nosio dres Mančester junajteda.

Napisao je poruku koja se ubrzo proširila na društvenim mrežama.

"Ovakvog čoveka ste se odrekli jeftini šibicari, ulizice, poltroni za jednokratnu upotrebu. Ovakvog čoveka ste se odrekli, kome se divi ceo svet. Umesto da ga slavite, vi ga degradirate. Zato i služite za brisanje patosa. Živ nam bio Nemanja i hvala za svetlo koje si upalio", poručio je Poledica.

Na snimku se vidi kako navijači pevaju pesmu koju su godinama pevali Vidiću u čast. Srpski defanzivac se na tome zahvalio iz svog punog srca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()