Navijači Partizana besni zbog novog pojačanja: Ranije pevao Zvezdine pesme

Grobari nisu zadovoljni...

14.08.2024. 14:25
  • Podeli:
stefan kovac  Bane T. StojanovicATAImages-66bca14182cf8.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač nalazi se na korak od prelaska u Partizan i trebalo bi do kraja nedelje da zaduži crno-beli dres.

Ipak, mnogi navijači Partizana nisu srećni zbog ovog poteza uprave kluba - ne zbog igračkih sposobnosti Kovača, već zbog činjenice da je igrao za Crvenu zvezdu u mlađim kategorijama.

Pristalice crno-belih su najbiše kivne zbog jednog video snimka iz prošlosti koji su iskopali, a gde je Kovač sa bratom učestvovao u emisiji "Ja imam talenat" i tom prilikom jasno stavio do znanja da navija za Zvezdu.

On ima 25 godina i u Čukaričkog je od 2019. Tokom svih ovih sezona postao je legenda kluba i uvek je bio jedna od najboljih na terenu. Pored juniorske karijere u Crvenoj zvezdi, gde je 2018. godine potpisao i profesionalni ugovor, Kovač je igrao i za IMT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()