Navijači prepoznali trenutak: Puna Marakana podržava Srbjiu

Prodaja ulaznica je pojačana u poslednja dva dana

17.10.2023. 12:07
  • Podeli:
publika navijači marakana foto FSS-652e5cc34f387.webp Foto: FSS

Fudbalsku reprezentaciju Srbije , u utorak na "Marakani", protiv Crne Gore bodriće najmanje 30.000 navijača. Publika je prepoznala trenutak da dođe na stadion i podrži svoj nacionalni tim u odlučujućem meču za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Kako "Tanjug" saznaje u Fudbalskom savezu Srbije (FSS), prodaja ulaznica je pojačana u poslednja dva dana i izvesno je da će izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija imati neophodan "vetar u leđa".

Utakmica između Srbije i Crne Gore igra se od 20.45 sati na stadionu "Rajko Mitić".
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()