Navijači PSV-a se izvinili srpskom reprezentativcu zbog napada huligana u Ajndhovenu

'Nadamo se da ste dobro nakon incidenta. Želimo vam sve najbolje i puno sreće u Ligi Evrope", piše u poruci', navodi se u pruci fanova holandskog kluba

02.03.2023. 11:33
  • Podeli:
Marko Dmitrović-63f8d70e859ee.webp Foto: Profimedia

Navijači holandskog PSV-a doputovali su u Sevilju i izvinili se srpskom golmanu Marku Dmitroviću za naprijatnost koju je doživeo u Ajndhovenu kada ga je na kraju meča napao jedan huligan.

Grupa pristalica PSV-a donela je Dmitroviću cveće i poruku izvinjenja.

"Dragi gospodine Dmitroviću, izvinjenje u u ime svih pristalica PSV-a. Nadamo se da ste dobro nakon incidenta. Želimo vam sve najbolje i puno sreće u Ligi Evrope", piše u poruci.

Sevilja je u revanšu plej-ofa poražena od PSV-a 2:0, ali je prošla u osminu finala zahvaljujući pobedu u prvom meču od 3:0.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()