Navijači se organizovali u Nemačkoj: Utakmica prekinuta zbog zlatnika na terenu

Nezadovoljstvo zbog prodaje TV prava Bundeslige i Cvajta

21.01.2024. 15:23
  • Podeli:
Borusija Dortmund-65ad261c03675.webp Foto: Rolf Vennenbernd via AP/Tanjug

Nekada su na teren padale teniske loptice, a sada su navijči otišli nivo više. 

Utakmica Bundeslige između utakmici Kelna i Borusije , prekinuta je zbog akcije navijači oba tima. Oni su teren zasuli zlatnicima, i to onim čokoladnim, pa je sudija morao da prekine duel kako bi se teren očistio. 

Nemci nisu naivni i protestuju kad smatraju da nešto nema smisla. Ovog puta ispoljili su, na ovaj način, nezadovoljstvo zbog najave prodaje dela TV prava jednoj privatnoj kompaniji za iznos od preko milijardu evra.

U trenutku kada su se oslobodili zlatnika poslali su jasne poruke: 

"Nemački fudbal ostaje rizični kapital" i "Nismo spremni da stojimo mirno dok se nemački fudbal rasprodaje".

Borusija je dobila ovu utakmicu sa 4:0, a do prekida je došlo kada je vodila sa 1:0.

Slična scena se ponovila ne samo na ovom meču već i na drugim mečevima, kako prve, tako i druge lige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()