Gori centar Gelzenkirhena: Navijači Srbije zauzeli pozicije - napred Orlovi

Dobro raspoloženje i optimizam ne kvari ni kiša koja pada.

16.06.2024. 13:27
  • Podeli:
Tan2024-06-1612425095_3 navijači srbije foto nemanja jovanović-666eca65ca613.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Navijači Srbije polako pristižu u Gelzenkirhen i već su "zauzeli" centar grada, gde čekaju prvi meč na EURO protiv Engleske.

Iz Evropske fudbalske unije (UEFA) su razdvojili "fan zone" dva nacionalna tima, a prema ranijim najavama ovo je jedina utakmica na kojoj se služi samo bezalkoholno pivo.

Kako javlja reporter Tanjuga, navijači Srbije došli su iz cele zemlje, tu su zastave i transparenti iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, naravno iz Republike Srpske, najviše iz Banjaluke i Bijeljine, ali tu je i veliki broj srpskih iseljenika iz Nemačke, Holandije, Austrije i drugih okolnih zemalja.

Dobro raspoloženje i optimizam ne kvari ni kiša koja pada.

Navijači će put stadiona krenuti u 17 sati, a utakmica na "Veltins areni" počinje u 21 sat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()