Ne puštaju ga lako: Bajern traži obeštećenje od 140 miliona evra za Musijalu

On je za klub iz Minhena odigrao 167 utakmica i postigao je 45 golova

17.09.2024. 10:23
  • Podeli:
musijala AP PhotoMichael Probst-66e014de72740.webp Foto: AP Photo Michael Probst/Tanjug

Fudbalski klub Bajern odredio je obeštećenje od 140 miliona evra za igrača minhenskog kluba Džamala Musijalu, prenose britanski i nemački mediji.

Musijala (21) ima ugovor sa Bajernom do 30. juna 2026. godine. Nemački mediji tvrde da Musijala želi da produži saradnju sa klubom iz Minhena, ali traži nedeljnu platu od 350.000 evra. 

Čelnici Bajerna smatraju da nemački reprezentativac ima previsoke finansijske zahteve, ali su spremni da nastave pregovore sa Musijalom i njegovim menadžerima. 

Takođe, minhenski klub je spreman i da proda nemačkog reprezentativca, ali uz obeštećenje od 140 miliona evra.

 Interesovanje za fudbalera Bajerna pokazali su Real, Mančester siti, Mančester junajted, Liverpul i Arsenal.

 Musijala je ponikao u Čelsiju, a u Bajern je stigao 2019. godine. On je za klub iz Minhena odigrao 167 utakmica i postigao je 45 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()