Neće ga biti neko vreme: Fudbaler Reala Eder Militao pokidao ligamente levog kolena

Iz Reala navode da će brazilski fudbaler biti operisan narednih dana, dok španski mediji ističu da će fudbaler Reala pauzira najmanje šest meseci

13.08.2023. 15:08
  • Podeli:
Eder Militao-640f16aa69a7c.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Reala Eder Militao odsustvovaće duže vremena van terena, pošto je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena, saopštio je danas madridski klub.

Militao se povredio sinoć na meću prvog kola La Lige protiv Atletika u Bilbaou, koji je Real dobio rezultatom 2:0. On je napustio igru početkom drugog poluvremena.

U saopštenju Reala se navodi da će brazilski fudbaler biti operisan narednih dana. Španski mediji ističe da će fudbaler Reala da pauzira najmanje šest meseci.

Militao (25) je član Reala od 2019. godine, a prošle sezone je za madridski klub odigrao 51 meč i postigao je sedam golova.

Prvi golman Reala Tibo Kurtoa pre tri dana na treningu je pokidao prednje ukrštene ligamente levog kolena. On će zbog operacije kolena odsustvovati najmanje šest meseci van terena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()