Nekada najmoćnija žena u Srbiji stiže u Partizan: Rasim Ljajić pravi ozbiljan tim za vođstvo kluba iz Humske

Poznat još jedan član radne grupe Partizana

21.10.2024. 11:09
  • Podeli:
Milka Forcan UNA 1-665dbfeb9964f.webp Foto: UNA

Radna komisija Partizana, koja će danas, posle povlačenja čelnika na Skupštini, raspuštanja Upravnog odbora i delegata saziva, biće sačinjena od sedam članova. Pored Rasima Ljajića koji će biti, te bivših asova crno-belih - Predraga Mijatovića i Danka Lazovića u pomenuto klupsko telo biće uvrštena i Milka Forcan, možda i najuticajnija žena u poslovnim krugovima na našim prostorima, saznaje Telegraf.

Forcan je prihvatila poziv Rasima Ljajića da se priključi Privremenoj komisiji u Humskoj i bogatim iskustvom u ekonomiji, biznisu, finansijama, trgovini i odnosima sa javnošću pomogne u stabilizaciji kluba u narednim mesecima.

Milka Forcan je završila Ekonomski fakultet u Beogradu, posle koga se usavršavala u Londonu, a od 1992. godine je bila deo kompanije Delta M, u kojoj je aktivno učestvovala u razvoju i rastu doguravši da potpredsedničke pozicije.

Njeno angažovanje u pomenutoj kompaniji je prestalo 2010. godine posle čega je profesionalne aktivnosti usmerila na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje. Član Poslovnog saveta za Jugoistočnu Evropu (BAC), međunarodnog biznis foruma koji za cilj ima podršku evro integracija za sve zemlje regiona. Od strane Društva lobista Srbije, imenovana je na mesto predstavnika za EU. Član je uređivačkog odbora naučnog časopisa "Izazovi evropskih integracija" koji izdaje Službeni glasnik Srbije.

Podsetimo, Skupština Partizana počinje danas od 15 časova u Sportskom centru crno-belih u Zemunu, a posle zasedanja će biti održana i konferencija za medije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()