Legenda uz crveno-bele: Dejvid Džejms posetio stadion "Rajko Mitić"

On je pokazao veliko oduševljenje posle obilaska najvećeg srpskog stadiona

17.09.2024. 10:12
  • Podeli:
dzejms fk crvena zvezda-66e9395d564ab.webp Foto: FK Crvena zvezda

 Nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac Dejvid Džejms posetio je danas stadion "Rajko Mitić", saopštila je Crvena zvezda.

Kako navode "crveno-beli" Džejms je pokazao veliko oduševljenje posle obilaska "Marakane".

"Bivši engleski čuvar mreže Dejvid Džejms posetio je danas stadion 'Rajko Mitić' i pokazao veliko oduševljenje. Obišao je Džejms Muzej FK Crvena zvezda, prošao kroz čuveni tunel i uverio se u to da je Marakana posebno mesto", saopštila je Zvezda koja je gostu iz Engleske uručila dres sa brojem 1. 
 Džejms je 2013. godine nastupajući za islandski IBV-a igrao protiv Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zvezda je u Beogradu pobedila 2:0, dok je na Islandu bilo nerešeno 0:0.

Nekadašnji engleski golman je za reprezentaciju odigrao 53 utakmice.

On je karijeru počeo u Votfordu, potom je nastupao za Liverpul, Aston Vilu, Vest Hem, Mančester siti, Portsmut, Bristol siti, Bornmut, IBV i Keralu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()