Nemačka konačno na terenu: Odmeravanje snaga kreće u martu

Dva tradicionalna duela protiv velikih fudbalskih nacija, kaže selektor Nagelsman

11.12.2023. 15:28
  • Podeli:
Fudbaleri Nemačke-655f4f98d65b7.webp Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Nemačke odigraće 23. marta naredne godine prijateljski meč sa Francuskom, saopšteno je danas.

U saopštenju Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) se navodi da će utakmica biti odigrana u Lionu od 21 sat.

Nemačka će tri dana kasnije, 26. marta od 20.45 časova odigrati prijateljski duel sa Holandijom u Frankfurtu.

Utakmice će biti odigrane u okviru priprema za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano od 14. juna do 14. jula naredne godine u Nemačkoj.

"Dva tradicionalna duela protiv velikih fudbalskih nacija savršen su početak godine u kojoj će biti održano EP. Francuska je jedan od najvećih favorita za titulu, a tu je i Holandija. Pred nama je mnogo posla da se što bolje pripremimo za prve međunarodne mečeve u narednoj godini, a posebno za EP. Dug je put do toga, ali se radujemo ovim izazovima", rekao je selektor Nemačke Julijan Nagelsman.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()