Nemanja Stojić zvanično otišao iz Zvezde: Crveno-beli prihodovali - štoper ide kod Lazetića

Ekspresna promena kluba

26.08.2024. 21:00
  • Podeli:
nemanja stojic-668924073d06a.webp Foto: FK Crvena zvezda

Stigao je na samom početku leta u Crvenu zvezdu Nemanja Stojić kao veliko pojačanje iz TSC-a, a dobio je i poziv u reprezentaciju Srbije. Nakon Evropskog prvenstva je Stojić debitovao za Zvezdu, ali je veoma brzo promenio klub i otišao u Izrael.

Zvanično, Nemanja Stojić je postao novi igrač Makabija iz Tel Aviva koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić. On je prošao medicinske preglede i zadužio je dres sa brojem 18, te će se odmah staviti na raspolaganje novoj ekipi.

Nemanja Stojić je poručio da je izuzetno srećan što je stigao u ovaj klub.

"Makabi je klub sa bogatom istorijom i najveći je tim u Izraelu, slušao sam o njemu još kao dete. Srećan sam što sam ovde, što ću raditi ponovo sa Žarkom Lazetić koji je bio poseban za moju karijeru. Pokušaću da pomognem Makabiju da osvoji što više titula i da bude što bolji u Evropi", poručio je Stojić.

Zvezda će na ime obeštećenja zaraditi 1.400.000 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()