Kao grom iz vedra neba: Dejan Stanković napušta Ferencvaroš zbog drugog kluba

Srpski stručnjak odlazi posle 10 meseci, osvojene titule i proleća u Ligi Konferencije

16.05.2024. 16:52
  • Podeli:
Dejan Stanković-63e8f1e7778e2.webp Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Dejan Stanković napušta mađarski  Ferencvaroš. Naime, on je o tome obavestio upravu uz reči da je prihvatio ponudu drugog kluba.

Za sada se ne spominje gde bi bivši trener Crvene zvezde mogao da nastavi karijeru, ali on odavno ima želju da se trenerski potvrdi u Italiji, gde je tokom prošle sezone predvodio Sampdoriju.

Iza Srbina je vrlo uspešan period u Mađarskoj. Stigao je u redove Ferencvaroša posle odlaska Rusa Čerčesova i eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Ki Klaksvika. Pored toga što tim nije bio u dobroj situaciji, Dejan Stanković je uspeo da stabilizuje formu Fradija i na kraju se okiti titulom šampiona Mađarske. 

Ferencavaroš je odigrao prilično dobro i u Ligi Konferencija.

Prošao je grupu sa Fjorentinom, Genkom i Čukaričkim, ali je zaustavljen u prvom eliminacionom kolu protiv Olimpijakosa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()