Neprepoznatljiv Siti pao u Londonu: Ne staju Aston Vila i Emeri

Izabranici Gvardiole meč su završili sa samo dva udarca u okvir gola

07.12.2023. 10:06
  • Podeli:
Aston Vila i Mančester siti-65718b1ba6162.webp Foto: AP Photo/Rui Vieira/Tanjug

Fudbaleri Aston Vile pobidili su na "Vila parku" u 15. kolu Premijer lige ekipu Mančester sitija sa 1:0, a utisak utakmice je da su Građani nadigrani kao nikada u eri Pepa Gvardiole.

Aston Vila, koja je najveći hit ove sezone u Engleskoj, potpuno je nadigrala aktuelnog prvaka Evrope, koji prema prikazanom može da bude srećan zbog minimalnog poraza.

Prvo poluvreme pripalo je Aston vili koja je uputila čak 12 šuteva ka golmanu Sitija Edersonu. Ipak, mreže se u prvom poluvremenu nisu tresle.

Da situacija na terenu iz prvog poluvremena nije slučajnost potvrdilo se i u nastavku meča u kom je ekipa iz Londona nastavila da igra ofanzivno, dok je tim iz Mančestera bio potpuno bezopasan.

Emeri konačno trijumfovao protiv Gvardiole

Kao nagrada stigao je pogodak Bileja u 74. minuti. Bila je to dobra akcija domaćih, Telemans je uposlio Bileja koji je dobro šutira i pogodio za 1:0. Gosti su tek tada krenuli malo ofanzivnije, ali su bezuspešno napadali.

Izabranici Gvardiole meč su završili sa samo dva udarca u okvir gola, što nije viđeno od kata je Španac trener. Fudbaleri Aston Vile to su učinili čak 22 puta.

Unai Emeri je prvi put u karijeri, u svom 14. pokušaju ostvario trijumf protiv Pepa Guardiole.

Aston Vila je ovim trijumfom prestigla upravo Siti i smestila se na treće mesto Premijer lige. 

U narednom kolu Aston Vila dočekuje Arsenal, dok će Siti gostovati Lutonu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()