Nepristojna ponuda za Luku Jovića: Mnogi nisu odoleli, a da li će on?

Ostaje da se vidi i kakav je stav kluba sa "San Sira"

22.07.2024. 16:25
  • Podeli:
luka jovic-6607dc7294169.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno

Luka Jović bi mogao da tokom ovog prelaznog roka mogao da promeni klub. Reprezentativac Srbije je i dalje napadač Milana sa kojim ima ugovor do sledećeg leta, ali je za njegove usluge zainteresovan i klub iz Saudijske Arabije.

Kako saznaje MaxBet Sport posle opcije da pređe u Zenit iz Sankt Peterburga, pojavila se nova, pošto je stigla ponuda iz Al Hilala. Navodno, za trogodišnji ugovor je ponuđeno oko 20 miliona evra.

Ali se takođe navodi i da je u ovom trenutku nekadašnji napadač Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida bliži ostanku u Milanu.

Naravno, ostaje da se vidi i kakav je stav kluba sa "San Sira".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()