Neredi uoči finala Kupa: Francuska policija uhapsila 10 navijača Liona i PSŽ-a

Fudbaleri PSŽ-a su osvojili Kup Francuske

26.05.2024. 14:24
  • Podeli:
psz profimedia-665329e56962d.webp Foto: Profimedia

Francuska policija uhapsila je 10 navijača zbog nereda uoči finala Kupa Francuske između fudbalera Pari Sen Žermena i Olimpika iz Liona, prenosi AP.

Fudbaleri PSŽ-a osvojili su Kup Francuske, pošto su sinoć u Lilu pobedili Lion rezultatom 2:1.

AP podseća da su meču prethodili sukobi pristalica dva kluba, koji su se dogodili u subotu kasno popodne na autoputu u blizini Lila.

Jedan autobus je zapaljen, a druga dva su oštećena u neredima u kojima je učestvovalo više od 200 navijača. Incident se dogodio uprkos tome što su se autobusi navijača kretali u pratnji francuske policije.

U saopštenju francuske policije se navodi da je tom prilikom povređeno 30 navijača, kao i osam policajaca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()