Neverovatan preokret oko transfera Lukakua: U Interu razočarani

U priču se uključio i neko treći

15.07.2023. 08:55
  • Podeli:
Romelu Lukaku-1667303258711.webp Foto: Profimedia

Romelo Lukaku (30) prošle je sezone igrao za Inter, gde je stigao kao pozajmljen igrač iz Čelsija. Klub iz Londona u ovom prelaznom periodu za njega traži 40 miliona evra, a Inter želi da ga zadrži.

Fabrizio Romano piše kako Inter nudi 35 miliona evra uz 5.000.000 bonusa, što je Čelsi prihvatio. Međutim, belgijski centarfor se nije javio Interu jer se u trku uključio i Juventus. Klub iz Torina je ponudio Čelsiju 37.500.000 evra uz 2.500.000 bonusa, a Lukaku je već odradio razgovore s Juventusom.

U Interu su razočarani ponašanjem Belgijanca, koji razmišlja o prelasku u redove njegovog najvećeg rivala. Ipak, Juventus prvo mora da proda Dušana Vlahovića kako bi mogao da dovede Lukakua.

Vlahovića navodno želi PSŽ, a Juventus traži preko 70.000.000 evra. Lukaku je u karijeri igrao za Anderleht, WBA, Čelsi, Mančesterjunajted, Everton i Inter.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()