Neverovatan snimak: Mesijev telohranitelj brži o samog Mesija

U prevodu, navijači nemate šanse

12.09.2023. 15:48
  • Podeli:
Lionel Mesi inter majami tanjug ap-64e1bdca32f90.webp Foto: Tanjug/Ap/George Walker IV

Lionel Mesi u Majamiju ima telohranitelja. I to nikoga ne zbunjuje i ne čudi jer je Argentinac u SAD postao popularniji od NBA igrača

Ono što je u ovoj priči zanimljivije od napadača Intera, jeste čovek koji ga čuva i kako on obavlja posao. Nekadašnji član američke mornarice ne odvaja se od Mesija, čak ni tokom utakmica. 

Kakve su njegove sposobnosti i koliko je spreman vidi se na snimku koji kruži društvenim mrežama. U prevodu, navijači nemate šanse da dotaknete Lionela Mesija. 

Identitet ovog čoveka nije poznat široj javnosti, ali su ga ljudi iz Intera savršeno pronašli i angažovali.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()