Neverovatna scena tokom utakmice u Indoneziji: Udar groma pokosio fudbalera

Imao je samo 34 godine

12.02.2024. 14:57
  • Podeli:
Udar groma u fudbalera twitter_printscreen_githii-65ca20d5de705.webp Foto: Twitter/printscreen/githii

Tragični događaj se desio tokom prijateljske utakmice lokalnih timova na stadionu Silivanga u Bandungu kada je udar groma pogodio u fudbalera  Septijan Raharja, koji je pao kao pokošen, a potom u bolnici preminuo.  

Na video snimku, koji se proširio društvenim mrežama, vidi se kao Raharja pada od udara groma pored nekoliko saigrača na terenu.

"Do incidenta je došlo kada je grom udario žrtvu na stadionu. Zove se Septijan Raharja, iz Subanga je", otkrili su iz policije.

Raharja je imao 34 godine. Neki lokalni izveštaji preneli su da je još uvek disao posle udara groma, brzo je prebačen u bolnicu, gde je pored napora lekara da mu spasu život, fudbaler ubrzo preminuo.

Tragični splet događaja je ostavio sportsku zajednicu u šoku, a indonežanski mediji su naglasili opasnost pred kojom se sportisti suočavaju čak i u prijateljskim utakmicama. Takođe, lokalni izveštaji prenose da je udar groma bio toliko jak da je spalio fubalerove kopačke.

Nažalost, ovo je već drugi slučaj u poslednjih godinu dana u Indoneziji da fudbaleri umiru od posledica udara groma na utakmici. 

Pre nekoliko godina, u Srbiji je takođe preminuo trener Stefan Pavlović koga je u Jagodini na utakmici pogodio grom, dok se pamti i slučaj Rusa koji je preživeo udar groma na utakmici.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()