Nezadovoljstvo drma Jang Bojs pred meč sa Zvezdom: Kapiten zakucan za klupu

Uvek se radi o komunikaciji, ističe trener švajcarskog tima

28.09.2023. 12:34
  • Podeli:
Jang bojs-651556b403a63.webp Foto: Anthony Anex/Keystone via AP/Tanjug

U ekipi Jang Bojsa nedelju dana pred dolazak u Beograd, na meč Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, ne cvetaju ruže. Svlačionica "puca" od nezadovoljstva zbog odluka stručnog štaba. 

Kapiten Jang Bojsa Fabijan Luštenberger i dalje je na klupi, a između stativa je drugi golman Fon Balmos, što se ne dopada igračima aktuelnog šampiona.

Luštenberger  je nezadovoljan izneo prljav veš iz svlačionice šampiona, a onda je i trener Rafael Viki rekao svoju stranu priče i bio diplomatski nastrojen.

"Igrač nikada nije zadovoljan kad ne igra. Već sam to rekao, uvek se radi o komunikaciji. Pokušavam sa svakim igračem da razgovaram i ostvarim dobar odnos. Komunikacija sa njim je veoma jasna od prošlog marta. To što nije igrao, to je moj izbor, malo se i štedimo. On ipak dobro radi, ima svoju ulogu i njegove reči imaju težinu", rekao je trener Švajcaraca.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()