Nezaustavljivi Aleksandar Mitrović obara rekorde

Napadač Fulama nastavlja da oduševljava ljubitelje fudbala, bez obzira na to za koji tim navijaju

15.01.2022. 22:36
  • Podeli:
aleksandar-mitrovic-foto-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Aleksandar Mitrović igra sezonu karijere. Fudbaler Fulama je na utakmici Čempionšipa protiv Bristola  prevazišao i sebe i mnoge oko sebe kada je za jedno poluvreme dao tri gola i upisao jednu asistenciju!

Mitrović je prvi put zatresao mrežu protivnika „tek“ u 21. minutu za 1:1. Deset minuta kasnije je asistirao Kebanu za 2:2. Da bi deset minuta kasnije, u 41. minutu, dao drugi gol za 4:2, a u nadoknadi vremena prvog dela meča još jednom bio uspešan za 5:2. 

Po povratku iz svlačionice Fulam je još jednom tresao mrežu Bristola (57. minut) za konačnih 6:2.

Navijači Fulama ne pamte kada su poslednji put imali ovakvog napadača u svom voljenom timu. Zapanjujuć je podatak da je srpski reprezentativac u sezoni 2019/2020 dobio Zlatnu kopačku za najefikasnijeg strelca Čempionšipa sa 26 golova, a u ovoj sezoni je do sada dao 27 i do kraja prvenstva ima još 21 utakmicu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()