Nije išao na EURO pa je morao da zapne: Haland se požalio, otac ga je naterao da to radi

Haland je propustio EURO 2024

20.07.2024. 21:29
  • Podeli:
haland profimedia-669c0f3ebdc01.webp Foto: Profimedia

Zbog činjenice da nije igrao na EURO 2024, Erling Haland je mnogo radio ovog leta kako bi ostao u formi, a posebno je sledio neke prilično iznenađujuće savete svog oca.

Njegov otac, bivši defanzivac Sitija i Lids Junajteda Alf-Inge, pokazao mu je neke vežbe "stare škole", pa se Erling spremao trčanjem kroz šumu i cepanjem drava baš kao što je to radio Silvester Stalone u holivudskom blokbasteru "Roki IV".

Sve je uputpunio meditacijom kraj reke, gde je imao potreban mir.

aaland je otkrio svoje metode treninga u videu objavljenom na svojoj i Sitijevoj Instagram stranici, a nakon svega je rekao:

"Otac me je prisilio, nisam imao izbora", kroz osmeh je kazao centarfor Mančester Sitija.

Norvežanin je prošle sezone postigao 38 golova u 45 nastupa, u kojima je upisao i šest asistencija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()