Nije mogla gora dijagnoza da bude: Vladimir Lučić završio sezonu

Mladi fudbaler Zvezde povredio se pre deset dana

12.03.2024. 19:50
  • Podeli:
Vladimir Lučić_FK Crvena zvezda_Foto Profimedia-64b3dfdb71a62.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da je prvotimac crveno-belih Vladimir Lučić (21) doživeo povredu rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena zbog čega će u punom takmičarskom ritmu biti za šest meseci. To znači da je za njega sezona završena.

Lučić se povredio pre deset dana na meču protiv TSC u 23. kolu Superlige Srbije. Crvena zvezda je pobedila na ovom meču rezultatom 3:1.

"U duelu sa TSC, sa terena je u prvom poluvremenu morao da izađe mladi Lučić, a negativne prognoze su se obistinile i u pitanju je povreda levog kolena. Lučić će se operisati do kraja meseca, nakon čega ga čeka oporavak, a zatim i povratak treninzima. Predviđeno je da u septembru bude u punoj takmičarskoj formi. Lučketu želimo brz oporavak i radujemo se da ga ponovo vidimo u crveno-belom dresu", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()