Nije stigao ni da se smesti u fotelju: Kolarov nije više sportski direktor

Kada je Kolarov stigao rečeno je da su ambicije kluba velike

11.07.2023. 09:18
  • Podeli:
Aleksandar Kolarov-1666352459212.webp Foto: Profimedia

Aleksandar Kolarov nije više sportski direktor FK Piza. Nekadašnji reprezentativac Srbije stigao je u italijanski klub pre samo mesec dana, kao veliko pojačanje sportskog sektora, ali očekivanja se izgleda nikome nisu ispunila - odnosi su se pokvarili u rekordnom roku. 

Kako se čuje iz kluba "Kolarov iz Pize odlazi iz ličnih razloga", ali uvek kada razlozi nisu navedeni to u sportu obično nije pravi razlog nego izbegavanje detaljisanja. Tako je, prema svemu sudeći i sada, jer poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio tvrdi da je povod za rastanak drugačiji. 

Prema njegovim tvrdnjama "do problema je došlo kada su čelni ljudi kluba za novog trenera postavili Alberta Akvilanija" i zakazali njegovu promociju za sledeću nedelju.

"Evidentno je da nisu postojali adekvatni uslovi da bi se saradnja nastavila", napisao je Di Marcio.

Aleksandar Kolarov je trebalo da bude predstaljen, zvanično, 6. jula. Međutim, promocija je odložena, a samo nekoliko dana kasnije objavljeno je da Srbin odlazi iz kluba. 

U Italiji fudbalska javnost dobro zna ko je Aleksandar Kolarov, pa se od članova porodice Korado, vlasnika kluba, očekuje da uskoro otkriju razloge rastanka. 

Kada je Kolarov stigao u Pizu rečeno je da su ambicije kluba velike - prelazak na viši nivo, odnosno borba za Seriju A. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()