Niko na planeti nema to što sada ima Ronaldo: Portugalac dobio još jedan trofej

Ronaldo je dobio trofej za svoju bogatu riznicu

14.10.2023. 13:10
  • Podeli:
Tan2023-10-1322513109_4 kristijano ronaldo AP PhotoLuis Vieira-652a76b12c8c1.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Luis Vieira

Reprezentacija Portugala savladala je na svom terenu selekciju Slovačke rezultatom 3:2, a meč je obeležio neponovljivi Kristijano Ronaldo.

Sa dva postignuta gola došao je do ukupno 125 golova za reprezentaciju i tako popravio sopstveni rekord. Ovo je bio takođe rekordni 202 meč u dresu nacionalnog tima za Ronalda koji je jedini igrač u istoriji koji je odigrao 200+ utakmica za reprezentaciju.

Jubilarnu 200. utakmicu Portugalac je upisao na Islandu, a ovo je bila prva na domaćem terenu od neverovatnog podviga, pa je pre meča Fudbalski savez Portugala iskoristio priliku da 38-godišnjem fudbaleru uruči priznanje.

Ronaldo je dobio trofej za svoju bogatu riznicu, a u proslavu su se uključili i navijači koji su na tribini razvukli ogroman transparent sa njegovom slikom, grbom Portugala i natpisom CR 200.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()