Niko nema ni vremena, ni strpljenja: Prosinečki nije više trener Rudeša

Planovi se nisu ispunili posle sedam odigranih kola

03.09.2023. 16:05
  • Podeli:
Robert Prosinečki-64831adae5192.webp Foto: FK Rudeš

Nisu se stišali ni odjeci slavlja što su, tako mali, uspeli da dovedu veliko fudbalsko ime na svoju klupu, a već su se rastali. Robert Prosinečki nije više trener ekipe Rudeša posle samo sedam odigranih kola hrvatskog šampionata.

Rudeš je pod palicom nekadašnjeg trenera i fudbalera Crvene zvezde upisao jedan bod na sedam utakmica, što je uticalo da uprava kluba donese odluku o rastanku.

"Jedan bod na kontu Rudeša nakon sedam kola definitivno ne zadovoljava apetite kluba iz zapadnog dela Zagreba. Iako je ekipa koju je uoči sezone preuzeo legendarni Robert Prosinečki igrala dopadljiv fudbal, bila ravnopravna svim suparnicima, pa čak i vodećem Hajduku, rezultata nije bilo. Sve to je uzrokovalo da se dve strane sporazumno dogovore o raskidu saradnje", objavio je Rudeš.

Prosinečki je potvrdio da je odluka doneta na sastanku sa predsednikom kluba Josipom Džo Šimunućem i direktorom Stipom Čondrićem.

"Seli smo, razgovarali, videli da je najbolje da se raziđemo i da svako, bez imalo ljutnje, krene na svoju stranu", rekao je Robert Prosinečki.

Šimunić je dodao.

"Prosinečki je velik gospodin i odličan trener. Tako je to u fudbalu. Baš mi je teško… Ali rezultati diktiraju neke stvari. Svi smo bili svesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu. Znali smo da će biti teško, ali verovali smo da ćemo uspeti da dođemo do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši se planovi nisu ispunili".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()