Nikolić napustio Crvenu zvezdu: Odmah pronašao novi angažman

On će po svemu sudeći potpisati ugovor na tri godine

18.07.2024. 17:55
  • Podeli:
lazar nikolic Dusan MilenkovicATAImages-6699375f1d1e0.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Posle nastupa za Crvenu zvezdu u sezoni 2023/24,  Lazar Nikolić je napustio klub sa Marakane.

Ipak karijeru će nastaviti u Superligi i to za ekipu Vojvodine. Kako prenosin Telegtaf, finalizuju se detalji njegovog ugovora sa novosadskom Vojvodinom, čiji je će Nikolić, gotovo izvesno, biti član naredne takmičarske sezone.

Ugovor koji bi trebalo da potpiše Nikolić sa Vojvodinom glasio bi na tri godine, a treba istaći da Novosađani ovog leta igraju i u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Prvi rival će im biti Ajaks, tako da "Stara dama" iz Novog Sada traži jaka pojačanja koja bi mogla da ih "potpomognu" u evropskim borbama, potencijalno kasnije i u grupnoj fazi tokom same jeseni.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()