Niški Radnički rutinski protiv Voždovca, IMT lako sa Radnikom

Odigrane prve utakmice plej-auta Superlige Srbije

01.05.2024. 18:25
  • Podeli:
fk radnički niš-66326cfc416ce.webp Foto: FK Radnički Niš

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su na domaćem terenu Voždovac sa 2:0 u meču trećeg kola plej-auta Superlige Srbije.

Voždovac je novim porazom dodatno zakomplikovao borbu za opstanak i moraće da u poslednjih nekoliko kola zabeleži bolje rezultate ukoliko želi da se izvuče iz opasne zone.

Radnički je nakon nešto bolje igre u prvih pola sata uspeo da povede u 32. minutu golom Delea, nakon odličnog centaršuta Andrije Lukovića.

Vođstvo domaćih udvostručio je Stefan Vukić nakon sat vremena igre kada je postavio konačan rezultat.

U sledećem kolu Radnički će gostovati kod Spartaka u Subotici, a Voždovac će dočekati Železničar.

IMT ubedljiv protiv Radnika

Fudbaleri IMT-a ubedljivo su savladali Radnik sa 5:2 u meču trećeg kola plej-auta Superlige Srbije.

Radnik je poveo u 17. golom Borka Duronjića sa bele tačke, ali je Aleksandar Lutovac već u 25. minutu izjednačio rezultat.

Gosti su do kraja prvog poluvremena postigli još jedan pogodak, a strelac je bio Haris Hajdarević.

Međutim, IMT je na odmor otišao sa prednošću, nakon dva pogotka u završnici prvog dela.

Prvo je Lutovac postigao svoj drugi gol u 43. minutu na asistenciju Vladimira Radočaja, da bi se Radočaj ponovo našao u ulozi asistenta u prvom minutu nadoknade kada se u strelce upisao Luka Luković.

U nastavku je IMT postigao još dva gola i zabeležio prilično ubedljivu pobedu. Oba pogotka postigao je Miloš Luković.

U narednom kolu IMT dočekuje Novi Pazar, dok će Radnik ugostiti Javor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()