Ništa od Zvezde i Drkušića: Sada poznat i glavni razlog

Slovencu se još uvek neće ostvariti san da zaigra na Marakani

02.07.2024. 15:26
  • Podeli:
Vanja Drkušić-64cb9793c29f1.webp Foto: Profimedia

Štoper reprezentacije Slovenije Vanja Drkušić sigurno menja klub ovog leta, međutim, ono što je sigurno da neće obući dres Crvene zvezde.

On je od malih nogu navijač Crvene zvezde, što je i sam priznao, te da je prošlog leta pregovarao o dolasku na "Marakanu" po želji Baraka Bahara.

Ipak, njegov klub Soči nije želeo da ga proda, postavio je preveliko obeštećenje od tri miliona evra, a ovaj EURO 2024 pokazao je da uprava nije pogrešila.

Prema trenutnim informacijama koji stižu iz Rusije, dobre partije u Nemačkoj znatno su mu podigle tržišnu vrednost, ali i broj klubova iz "ligi petica" koji žele Drkušića ovog leta.

Navodno, Drkušićevog agenta su kontaktirali Benfika, Hofenhajm i Alaves, kao i tri neimenovana kluba iz ruske Premijer lige.

Naime, Soči sada procenjuje Drkušića na sedam miliona evra i zahteva dodatne bonuse, što je vrlo moguće da će neko od pomenutih klubova i da plati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()